Краят на лятото е тук, но на хоризонта се задава новият сезон на подкаста #ОткликниНаИзкуствотo, с който дъждовните есенни дни ще минават по-бързо и приятно.

След изключителното успешно първо издание, обединило над 20 известни имена от родното киното, театралната сцена и литературния свят, вторият сезон на подкастa #ОткликниНаИзкуствотo стартира с нови водещи и обновено студио. На мястото на талантливата Весела Бабинова сядат чаровният актьор и влогър Стефан Попов-Чефо и добре познатият ютубър, бийтмейкър и джаз изпълнител Борислав Велчев. Новите епизоди на подкаста обещават още по-голямо разнообразие от гости, които се изявяват в най-различни сфери на изкуството.

Един от първите гости на Чефо ще бъде колоритният актьор Филип Аврамов, който ще издаде любопитни подробности около създаването на комедийното му авторско шоу "З@щото съм известен", защо Стефан Данаилов е единственият министър на културата досега, който заслужава неговите аплодисменти и още много. След него на стола ще се настани легендарната актриса Латинка Петрова, която не само ще ни накара да плачем от смях, но и ще ни върне назад във времето с велики и несподеляни до момента истории от миналото с великия Георги Парцалев. Най-голямата изненада на подкаста #ОткликниНаИзкуството ще бъдат малките актьори с голям талант - Ален и Диман Ангелови, които ще разкрият повече за участието им в новия българския филм "Български кораб потъва в бурно море", за любовта им към спорта и за най-голямата им страст - актьорското майсторство.

Стефан Попов-Чефо

Снимка: Георги Вачев

Много смях, фокуси и забавление ще изпълнят снимачната площадка на #ОткликниНаИзкуството с първите гости на следващия водещ на подкаста Борислав Велчев. Когато чуеш името Ники Станоев, едно е ясно - шоуто е гарантирано. Популярният актьор и stand-up комик застава пред Боби, за да разкаже за амплоато си на телевизионен водещ и да ни осигури дневната доза смях с интересни истории от снимачната площадка. Веднага след него в студиото влиза и един от най-добрите родни илюзионисти - Иван Петров - Венсан, който ще разкаже за новото си stand-up представление "Животът ме изненада" и за това как изглежда светът на един 30-годишен ерген, фокусник.

Новите епизоди на подкаста можете да гледате всяка седмица в YouTube канала на #ОткликниНаИзкуството. А ако искате да сте сред първите, които ще ги видят, натиснете камбанката в YouTube и бъдете в час с всичко актуално.

Слушайте подкаста #ОткликниНаИзкуството в:

- Spotify

- Google Podcast