Поли Генова заминава за Торино, за финала на 66-ото издание на "Евровизия". Тя е получила специална покана от най-големия спонсор на тазгодишното издание, обяви певицата в социалните мрежи.

Генова е представяла вече два пъти страната ни на "Евровизия" - през 2011 и 2016 г., и бе водеща на детския формат през 2015 г. Тази година тя ще е гост на втория полуфинал и на големия финал на конкурса. Предстоят срещи с десетки чуждестранни медии. На 13 май гостува на един от най-големите и популярни клубове в Торино, който организира специална седмица по повод "Евровизия".

"Невероятно е, че отново ще имам шанса да се потопя във вълнуващата атмосфера на този конкурс. За мен е чест да бъда сред толкова талантливи и висококачествени професионалисти и това ме вдъхновява да творя още повече. Нетърпелива съм да разбера кой е следващият победител", казва Поли Генова.

Няколко дни след финала на "Евровизия" тя заминава за Лондон. На 22 май ще бъде специален гост на концерта на своя приятел и колега Любо Киров. Както писа БТА, събитието е в зала "Troxy".