Една от най-нашумелите и коментирани корейски поредици - "Последната мисия на ангела" ("Angel's Last Mission: Love", 2019 г.), тази вечер ще направи своя дебют на малкия екран у нас. Сюжетът на вълнуващия сериал ще завладее зрителите с вълшебен разказ за трудната любов на скитащ се на земята ангел и нещастна балерина, която остава сляпа след нелеп инцидент на сцената. Епизодите ще бъдат излъчвани всяка делнична вечер от 23:00 ч. в ефира на bTV Lady, който говори на езика на цялото семейство.

Историята:

Дан е свободолюбив ангел, който от години се скита безгрижно на земята и вечно се забърква в неприятности. За да се върне обратно в Рая, той трябва да изпълни една последна мисия - да помогне на талантливата балерина И Йон Со да открие любовта.

Задачата му обаче се оказва на пръв поглед непосилна, тъй като И Йон е потънала в мрак, след като е загубила зрението си на сцената по време на представление. Талантливата девойка се затваря в себе си, отричайки се от живота, любовта и танца.

Изпълнявайки ролята на Купидон, Дан постепенно започва да усеща, че се влюбва в И Йон Со, но дали тя ще се престраши да отвори отново сърцето си, зрителите ще разберат от 19 декември (понеделник), всяка делнична вечер от 23:00 ч. в епизодите на корейския сериал "Последната мисия на ангела" по bTV Lady.

Снимка: bTV

Актьорите:

В главните роли зрителите ще видят очарователната Шин Хье Сон, позната на българските зрители с ролята си в "Легенда за синьото море", и звездата от известната корейска бой банда "Infinite" Ким Мунг-Со.

Още с първия епизод химията помежду им приковава милиони зрители пред екрана на корейската телевизия KBS, а сериалът светкавично се превръща в световен тренд в социалната мрежа "Туитър".

Двамата печелят приза "Най-добра екранна двойка" за 2019 г. на най-престижните телевизионни награди в Корея "KBS Drama Awards", където обират овациите на публиката.

Снимка: bTV