The Gipsy Kings, водени от Пако Балиардо, ще поднесат взривяващо фламенко шоу на многобройните си фенове у нас на 7 декември в зала 1 на НДК. Концертът в София, организиран от Loud Concerts, е с начало 20 часа.

Все още има билети за концерта в мрежата на Eventim и партньорите им в цялата страна. Ценовите категории варират от 35 до 90 лева.

В зала 1 на НДК няма да се допуска внасянето на застрашаващи здравето опасни предмети. Забранено е също така внасянето на фотоапарати със сменяем обектив, професионални видео камери и други професионални записващи устройства. Всички фенове под 18 години трябва да имат закупен билет и да бъдат съпроводени от придружител с попълнена декларация. Декларацията може да бъде получена и от охраната на входа на зала 1 на НДК. Документът трябва да бъде попълнен, подписан и представен на входа на залата, като няма нужда да бъде нотариално заверен.

Деца до 7-годишна възраст ще влизат на концерта безплатно, но с придружител, попълнена декларация и без право на седящо място.

На 7 декември в зала 1 на НДК българската публика ще има възможност да пее и танцува с фламенко кралете The Gipsy Kings техните вечни хитове "Bamboleo", "Djobi Djoba", "Volare" и още много други...