Последни крос битки в "Гласът на България" предстоят тази неделя от 20 ч. по bTV. Останалите 14 участници от различните отбори ще се изправят един срещу друг, за да определят кои 7 от тях ще продължат напред и ще стъпят на сцената в предстоящия полуфинал на живо, който е на 27 ноември по bTV. Треньорите все така внимателно ще пресмятат всеки свой ход, но публиката в залата ще определи кой от претендентите в крос битките да продължи напред. Гласуването се извършва чрез специално приложение веднага след всяка битка на сцената.

Снимка: bTV

Изключително напрегнато, емоционално и много интересно ще е случващото се в залата, а зрителите ще се насладят на уникални, емоционални и супер класни изпълнения.

За своето място на полуфинала в "Гласът на България" в неделя ще се борят - рок дивата Дженифър Цанков от отбора на DARA, прекрасната Мария Теохарева и очарователният Дан Розин, който и този път няма да откъсне поглед от треньорката си. От отбора на Любо Киров в сблъсък ще се изправят - уникалната Мирела Кънева с хитова песен на италианците от "Манескин", младата Надежда Богоева с уникално, "концертно изпълнение", Боян Боев със супер хит на легендарната Кейт Буш и супер емоционалният Калоян Николов, който ще заложи неочаквано на песен на Сам Смит.

Снимка: bTV

След като в предишния епизод нито един от хората в отбора на Иван Лечев не продължи напред ще е повече от любопитно как Мастърът ще изиграе картите си този път и ще има ли въобще негови представители на полуфинала.

В неделя от неговия отбор на сцената ще блеснат - крехката Цветелина Петрова, секс идолът на сезона Никола Стоянов - НИК с уникално парче на Ariana Grande и "нешлифованият диамант" - Десислава Латинова, която и този път ще се представи зашеметяващо. От отбора на Галена в страховити крос битки в епизода ще се изправят - 17-годишният Максим Панайотов с изпълнение на българско парче, Александър Маринов - Компира с неочаквано изпълнение и Александър Петров от Добрич, който ще представи повече от достойно.

В края на епизода ще станат ясни 14-те полуфиналисти в деветия сезон на "Гласът на България", а за зрителите пред екраните ще бъде обявено началото на "Зрителската кражба".

Снимка: bTV

Тя ще стартира веднага след края на епизода в неделя и ще даде възможност на зрителите да спасят и да върнат един от отпадналите в крос битките участници, обратно в шоуто. Тя ще бъде активна на www.glasat.btv.bg, където всеки зрител ще може да гласува до 40 пъти и напълно безплатно за своя фаворит. Зрителите ще могат да гласуват в рамките на само 24 часа, а победителят ще бъде обявен от водещия Иван Тишев в началото на епизода на живо - следващата неделя от 20 часа по бТВ.

Снимка: bTV