Тази неделя от 20:00 часа по bTV предстоят последните вълнуващи вокални двубои в сезон 9 на "Гласът на България". Участие в тях ще вземат последните осем двойки мотивирани и много талантливи участници. Залогът е голям и всеки от тях ще даде максимума от себе си, за да запази мястото си в шоуто и да остане в надпреварата за наградата от 50 хиляди лева и титлата "глас на България".

От отбора на Иван Лечев с експлозивно изпълнение в неделя, една срещу друга ще се изправят Десислава Латинова и Мишер, а Никола Стоянов - НИК и Мария-Магдалена ще смаят всички пред екраните с нестандартна и неочаквана музикална комбинация.

В лиричен, емоционален и силно въздействащ двубой от отбор DARA един срещу друг ще се изправят Адриана Боровик и Дан Розин. Шеметното изпълнение на Калоян Манолов и Димитър Филипов ще накара треньорите и публиката в залата да скочат от местата си и да танцуват.

Елегантна и стилна битка ще направят две прекрасни дами от отбора на Любо Киров - Мариела Петрова и Деница Ангелова, а в уникална рок вокална битка ще се изправят участниците и адаши - Виктор Стамболов и Виктор Георгиев.

Снимка: bTV

Остриетата в отбора на Галена - Максим Панайотов и Мария Митева ще оставят душите си на сцената с изпълнението на песен на ДесиСлава и Азис. Във финалния вокален двубой за сезона, "като за последно" ще се представят младите и талантливи Елизабет Захариева и Ванеса Чаушева с един от последните хитове на Лейди Гага.

Снимка: bTV

В началото на епизода "горещите столове" в бекстейдж ще са заети от "откраднатите" до момента - Радостин Василев, Донко Марков, Виктория Елефтериаду и Даниела Николова. Дали четиримата ще запазят местата си до края на вокалните двубои и дали ще стигнат до крос битките - ще стане ясно в неделя.

Снимка: bTV

Вечерта на последните вокални двубои ще бъде и последната, в която треньорите ще решават кои участници да продължат към следващия етап. Техни помощници и този път ще са Михаела Маринова, ДесиСлава, Нина Николина и Александрина Пендачанска, които ще се включат в подготовката на участниците.

Снимка: bTV

От следващата неделя, когато започват крос битките в "Гласът на България", тежката задача кой да продължи напред вече ще бъде в ръцете на публиката. В този етап отборите ще се изправят един срещу друг. Хората в публиката ще гласуват след всяка крос битка, а гласовете им ще решат кои участници да стигнат до полуфинала.

Снимка: bTV

В деветия сезон на "Гласът на България" става все по-интересно, неочаквано и горещо, а мечтаната победа - все по-близка, желана и ясно очертана пред участниците. Не пропускайте да разберете кои ще са последните избори, които четиримата треньори ще направят, за да оформят отборите си супер силни и готови за победа - тази неделя точно в 20:00 ч. по bTV. Всички новини за шоуто можете да следите на glasat.btv.bg, в социалните мрежи и you tube канала му. Гледайте и супер забавните епизоди на "Гласът зад кадър" с водещ Прея.

Снимка: bTV