Новият сезон на "Мис Скарлет и херцогът" по Epic Drama започна тази седмица, но за пропусналите възможността да видят първия епизод, има и опция да изгледат повторението утре в 19:35 часа, така както всяка събота сериите ще бъдат излъчвани отново.

Това, което можем да очакваме в новите загадки са изчезнал илюзионист, корупция в полицията, неочаквана възможна финансова инжекция и експлозивен финал на сериала, казват от Epic.

Елайза ще се изправи пред нови и изненадващи предизвикателства, докато се бори да изгради детективската си агенция. Освен досадните си случаи, мис Скарлет трябва да се бори с нарастващото съперничество от страна на конкурентна агенция.

И както винаги, инспектор Уилям Уелингтън остава най-неразрешимата ѝ мистерия. Когато красива жена от детството му привлича вниманието на Уилям, това ще постави ли край на работните взаимоотношения между мис Скарлет и "херцога"?

Кримката ще се излъчва премиерно всеки вторник от 22 часа. 

Вторият сезон ни остави потресени, когато частният детектив Наш бе прострелян, тъкмо след като Елайза се бе споразумяла да работи с него. Още по-смайващото беше, че действителната цел на нападението се оказа именно Елайза.

Снимка: Epic Drama

Изненадите в новия сезон включват известен илюзионист, който изпълнява номера с изчезването и буквано се изпарява във въздуха, с което хвърля цял викториански Лондон в смут. Елайза отново се среща с Арабела Хърбърт, момичето, което е превърнало живота й в ад, когато е била малка. Когато заподозира Арабела - сега вече мила, съобразителна и невероятно популярна жена - че е престъпничка, никой - освен Херцогът - не иска да повярва в това. 

По-нататък в сезона, Елайза се оказва сама в отдалечена част на Франция, когато се опитва да проследи печално известен каторжник. Оказва се, обаче, че не е единствената, която се бори за наградата за залавянето му. В устрема към успех, Елайза открива наследник на непоискано наследство и се озовава на крачка от това да спечели сума пари, която може драматично да промени живота й.

Снимка: Epic Drama

Когато обаче надпреварата с времето я кара да се обърне за помощ към Херцога, едно разкритие за личния му живот може да направи съвместната им работа невъзможна.

В кулминацията на сезона, Елайза получава нежелано съобщение по сутрешната поща. За да намери изпращача на смъртоносния пакет, тя отново се обединява с Херцога, Моисей и дори стария си враг - Патрик Наш.