Днес изборите за 45-о НС не са на дневен ред в созополското село Зидарово. Там едно щастливо събитие, което се случи в секционна избирателна комисия, на която са членове, успя да засенчи вота. Георги Вълев падна на колене и поиска ръката на любимата си Теодора. Свидетели на предложението за брак станаха и случайни избиратели, дошли да гласуват, предава "Флагман".

Георги не го е планувал предварително, хрумнало му е спонтанно. В един момент излязъл за кратко, върнал се с един букет и паднал на колене пред любимата си. Изненадата шокирала приятно не само Теодора, но и останалите присъстващи, разказа председателят на СИК Христо Бардуков.

"Двамата са членове на комисията, която аз оглавявам. Георги изкара букет, обясни се в любов на Теди, каза й, че много я обича, че умира за нея и иска да прекара остатъка от живота си с нея. Беше много вълнуващо за всички. Любовта и човещината са над политиката и мерзостта, коментираха бъдещото семейство Вълеви. Липсваше само присъствието на Наталия Симеонова от "Море от любов". Достатъчен бе куражът обаче, който аз и колегите им дадохме", каза Бардуков.

Снимка: "Флагман.бг"

Георги и Теодора са заедно от 14 години. Запознали се в Бургас, откъдето са родом. Любовта им е пламнала още на първата им среща. Оттогава били неразделни.

"Като две влюбени гълъбчета са. Въпреки че са заедно от 14 години, не са си променили отношенията един към друг, обичат се и уважават като в началото на връзката си", споделиха близки на Георги и Теди.

Въпреки вълнението от нестандартното предложение за брак, двамата вече са започнали с плановете за сватбата си. Двамата планират да се венчаят през юни.