Тази седмица в "Шоуто на Николаос Цитиридис" ще бъде особено артистично, музикално, романтично и магично с всички талантливи и пъстри гости, който водещият е поканил в студиото. В петък вечер, точно в 22:00 ч. по bTV, зрителите най-после ще разберат защо Прея се завръща в шоуто и каква е истината за "раздялата" ѝ с Николаос Цитиридис? Какъв е новият път, по който е поела и задава ли се сватба на хоризонта, след романтичното предложение за брак, което получи?

Специални гости в епизода ще бъдат Маргита Гошева и Иван Бърнев. Актьорското семейство ще разкаже как се общува с извънземни и ще сподели още интересни и смешни истории от театрално-семейния си живот. Кой от двамата има повече награди, как оценяват пътя си до тук и какво им предстои - ще стане ясно утре вечер в студиото на шоуто.

Поредната дама, отпаднала тази седмица от "Ергенът", ще сподели пред Николаос била ли е наистина влюбена в Евгени Генчев и съжалява ли, че напусна имението в Турция точно сега, "на метри от финала".

"Опяняваща" магия за вълшебен край на епизода ще представи пред зрителите и многократният шампион по фокуси - финландския илюзионист Ристо!

Новият забавен епизод на "Шоуто на Николаос Цитиридис" е в петък вечер от 22:00 ч. по bTV.

Снимка: bTV