Тази събота от 20:00 ч. единственото по рода си у нас социално телевизионно предаване "Бригада Нов дом" се завръща в ефира на bTV с обновена бригада, нов подвижен офис - кемпер, шофиран лично от Мария Силвестър, с нови истински герои и техните трогателни истории. Водещата ще посрещне майсторите - бригадир Калин, Симеон, Димитър, Иван, Ивайло и Евтим - с баница и кафе, и ще ги запознае отблизо с първите герои в епизода.

"Правила съм предаването толкова много пъти, а в момента се вълнувам сякаш стъпвам в него за първи път!", споделя Мария и бързо запретва ръкави заедно с бригадата.

Приказна и докосваща е историята на влюбените Вероника и Дарин - герои в първия епизод на предаването, които са заедно от 22 години. Поради сърдечен дефект за Вероника е противопоказно да има деца, но днес двойката отглежда с много любов, в хармония и всеотдайни грижа цели три.

"Тя е като рицар от стъкло", с огромна гордост, грижа и умиление ще сподели международният шофьор Дарко за жена си. Тя пък, наред с грижите за дома и семейството, се опитва да поддържа и малко магазинче за цветя, които сама отглежда в двора си. Семейството купува изоставена стара къща, която все не успява да ремонтира и да приведе към нормални условия на живот.

Източник: bTV Media Group

Източник: bTV Media Group

И тук на помощ ще се притече "Бригада Нов дом" - начело с Мария Силвестър, Калин, майсторите и доброволците, които през новия сезон ще имат своето специално място. Какви неимоверни усилия ще струва на всички тях да се справят с изключително тежкия за ремонт обект за 5 дни и ще успеят ли да усмихнат на финала Вероника, Дарин и трите им деца - зрителите ще разберат в първия епизод на "Бригада Нов дом" в събота от 20:00 ч. по bTV.

Източник: bTV Media Group