"Dungeons & Dragons: Разбойническа чест" с Крис Пайн, Мишел Родригес и Хю Грант излиза в киносалоните от 24 март предпремиерно, а от 31 март - премиерно, съобщават от "Форум филм". По думите им приказният свят на легендарната настолна игра оживява по впечатляващ начин на големия екран в незабравимо приключение с много екшън и още повече хумор.

Новият трейлър на лентата представя атмосфера на изпълнения с вълнуващи митове, невероятни магически същества и героични битки в свят на забравените кралства и разкрива част от същността и характерите на нетипичната група разбойници, стоящи в центъра на историята. Разбойници, които може и да не спасят света от угрозата, пред която самите те са го изправили, но със сигурност ще успеят да откраднат сърцата не само на почитателите на ролевата игра, но и на всички зрители, които за първи път пристъпват във вселената на "Dungeons & Dragons", допълват от "Форум филм".

СЮЖЕТЪТ

Приключението започва, когато изпеченият разбойник и бард Еджин (Крис Пайн) и неговият партньор - варварката Холга (Мишел Родригес) се заемат да си върнат съкровище, което с право са откраднали, но за нещастие са били заловени. Еджин скоро открива, че въпросната ценност е в ръцете на бившия му приятел Фордж (Хю Грант), който също така е отвлякъл дъщеря му Кира (Клоуи Коулман). Тя е затворена в града, който Фордж управлява с помощта на мистериозен съветник Софина (Дейзи Хед) и за да успее да я спаси, Еджин ще има нужда от стабилна помощ.

Към него и Холга се присъединяват младият магьосник Саймън (Джъстис Смит), паладинът Зинк (Реге-Жан Пейдж) и друидът Дорик (София Лилис), но ще им стигнат ли силите? Защото докато се отправят на опасната си мисия, бандата разбойници се натъкват на най-голямото зло, познато на света, което, на всичкото отгоре, самите те са отприщили.

Режисьори са Джон Франсис Дейли и Джонатан Голдстийн ("Нощни игри"), които са и автори на сценария, заедно с Майкъл Джилио, по играта "Dungeons & Dragons на Hasbro".