Колкото и да не ни се иска, факт е, че и тази година по-голямата част от жаркия сезон се изниза неусетно, подобно на фин пясък между пръстите ни, оставяйки след себе си въпроса къде отлетя времето. Макар и да не е чак толкова далеч, онзи болезнен миг, в който с нежелание ще трябва да се сбогуваме с лятото, приветствайки есента, очакваща с нетърпение да заеме мястото му, все още не е настъпил. Разбира се, това означава, че дотогава имаме възможността да се възползваме от последните седмици на престоя му по нашите географски ширини, за да се отдадем на незабравими преживявания, наситени с горещи емоции, с чиято помощ по-лесно ще преодолеем мъчителната си раздяла с него.

А къде другаде бихме ги открили, ако не на най-мащабния фестивал за електронна музика, провеждащ се у нас, а именно SOLAR Summer, пристигащ с цял отбор звезди, гарантиращи два дни, обхванати от еуфория под откритото небе в Бургас. Сега емблематичното събитие на Yalta Club, за чиито предишни издания и досега се говори с вълнение, ще се проведе на 12 и 13 август на пристанището на морския град, в близост до вълните на естествения басейн, които със сигурност ще допринесат за доброто настроение, предизвикано от техно и хаус сетовете, озвучаващи залива.

Снимка: Yalta Club

Първи на специално изградената сцена ще се качи Stephen Popov, който ще положи началото на това удивително приключение, а още същата вечер неговото място ще заеме Joseph Capriati, популярен със своите дълги маратони зад пулта. Като един от световно признатите артисти в жанра, той обикаля земното кълбо, оставяйки трайна следа, а сега предстои да стори същото и тук. Веднага след него публиката ще види германецът Loco Dice, чиито парчета са намерили пътя си към не една филмова продукция. Уменията му са толкова големи, че той създава собствен лейбъл, а освен това е резидент на топ клубове в Ибиса като DC-10 и Ushuaïa.

Най-доброто обаче е запазено за накрая, когато на следващия ден след Liubo Ursiny в партито се включва не кой да е, а шведът Adam Beyer, превърнал се в едно от най-влиятелните имена в индустрията, прокарал си сам път до върха, тръгвайки от ъндърграунда. А последен, но не и по значение, пред събралото се множество ще се изправи италианецът Ilario Alicante, който стана сензация още с дебюта си, когато бе едва на 15-годишна възраст. Към момента той има зад гърба си редица хитове и два собствени лейбъла.

Благодарение на специалната игра, организирана от Life.dir.bg, един от вас имаше шанса да спечели двоен билет за SOLAR Summer, с който да посети грандиозното събитие, вземайки със себе си свой близък. 

Какъв е регламентът:

Всички, които искаха да се включат в надпреварата, трябваше да последват официалната страница на Life.dir.bg в Инстаграм, след което да харесат публикацията за нашия GIVEAWAY:

Пследната стъпка, която бе нужно да предприемат, бе да отбележат в коментарите под поста онзи човек, когото искат да бъде с тях, за да допълни удоволствието им от цялото преживяване.

Готово!

Срокът на играта бе от 04.08. до 09.07.2022 г. включително.

А сега е моментът да обявим печелившия в играта ни: Неговото име е Адриана Белчева! Честито!

Благодарим на всички, които се включиха, и обещаваме още награди скоро!

Снимка: iStock by Getty Images