10 години след като сключи брак с принц Уилям в Уестминстърското абатство, Кейт Мидълтън се завърна, за да украси за Коледа църквата, която е една от британските забележителности. Тя и съпругът ѝ се готвят да бъдат водещи на специален коледен концерт "ЗАЕДНО НА КОЛЕДА", който ще се проведе в абатството.

Събитието е спонсорирано от фондацията на британското кралско семейство и цели да даде признание на героите на Великобритания, които саможертвено са помагали на хората около себе си, съобщава Нова тв.

"Преживяхме толкова трудни моменти. Бяхме изправени пред толкова предизвикателства. Изгубихме любими хора. Видяхме нашите служители на първа линия под огромен натиск, а също така бяхме емоционално и социално дистанцирани един от друг, но мисля, че през този период разбрахме колко много се нуждаем един от друг и как добротата и любовта наистина могат да ни донесат утеха и облекчение в моменти на бедствие", заяви херцогинята на Кеймбридж.

Събитието ще включва музикални изпълнения от хора на Уестминстърското абатство и популярни изпълнители. Ще има и текстове, които ще са прочетени от известни обществени личности. Сред тях е и звездата от "Хари Потър" Том Фелтън.