Поредната игра с участието на кандидатките за сърцето на ергена Алек завърши със сълзи в очите на колоритната актриса Теа. Тя за пореден път се оказа в центъра на събитията, но коментарите, които чу по свой адрес, този път не я оставиха равнодушна.

Блондинката дори не сдържа сълзите си в разговора с редакторите на шоуто, когато стана въпрос за предателството, което получи от страна на приятелките си Барбара и Киара.

В играта момичетата се разделиха по двойки, като целта беше да имат съвпадения на отговорите на зададените от водещия Наум въпроси свързани именно с участничките. Теа беше определена от дуото Виктория и Мария като най-суетна измежду всички и момичето, което се гримира най-смехотворно.

Снимки от "Ергенът">>>

И ако техните отговори по-скоро предизвикаха у блондинката забавление, не така стояха нещата, когато дойде редът на приятелките й Барбара и Киара. Без грам притеснение двете дружки посочиха Теа като жената, която най-честичко пийва алкохол в имението.

Това определено не се понрави на шармантната актриса, която на свой ред отговори, че често е съветвала Барбара да не стои като мъж, а да излъчва малко повече грациозност.

Мария, Киара и Барбара на поредния коктейл в имението на "Ергенът"

Снимка: bTV

"Барбара гледа винаги като тюфлек. Не обичам да се разправям с по-тъпи хора от мен, не искам да губя мозъчни клетки. Често, когато съм покрай Барбара и Киара, губя мозъчни клетки, съответно аз не искам да си ги загубя", не скри раздразнението си Теа.

По-късно обаче тя не успя да сдържи емоциите и сълзите си по отношение на предателството на двете си уж приятелки, които я определиха като най-претенциозното момиче в къщата.

"Със сигурност ми стана обидно. По принцип от други хора не ми е гадно, но когато повярваш на някого, ми е тъпо, че по някакъв начин не ти е бил приятел. Но, все тая. Винаги има черна овца. Хайде, Силви си тръгна, защо да не се върнем към Теа, това е най-логичното", заяви Теа, след като Барбара спомена как преди дни тя изпаднала в истерия заради косата и грима си. Киара пък допълни, че тя никога не я изслушва и няма смисъл да й казва, каквото и да било.