Тази събота (13 април) от 17:00 ч. в "Животът по действителен случай" зрителите на bTV ще се срещнат отблизо с една от най-усмихнатите и търсени млади актриси в България.

Водещата Александра Сърчаджиева е подготвила сърдечен разговор с очарователната звезда на Народния театър "Иван Вазов" Радина Боршош.

Защо месеци след приказната си сватба актрисата все още не е отишла на сватбено пътешествие, кои са най-специални мъже в живота ѝ и какво е научила от любимия си дядо Владимир, ще разберем в събота от 17:00 ч. по bTV. Радина ще разкаже и каква е тайната на любовта, както и как е преминала през най-горчивите човешки загуби.

В рубриката за визуални трансформации "Моето ново Аз" ще проследим историята на майка на две деца, подлагана на дългогодишен тормоз от алкохолно зависимия си мъж. Когато Теодора забременява с второто им дете, се оказва, че половинката ѝ има паралелна връзка. Следват мъчителни години в крайно обтегнати отношения. Днес героинята на "Моето ново Аз" е твърдо решена да прегърне отново живота, а за това, разбира се, ще ѝ помогнат Радост и специалистите от клиниките.

Снимка: bTV

В класацията "Топ 10" водещият Филип Буков ще разкаже 10 невероятни VIP истории. Това са личните премеждия на десет много популярни български звезди, които едва се измъкнаха от фатален край. Те почти буквално възкръснаха и се разминаха на косъм с мястото, откъдето все още никой не се е върнал.