В новите епизоди на "Мен не ме мислете" този четвъртък и петък от 20:00 ч. по bTV зрителите ще станат свидетели на поредица от драматични събития, които ще изправят героите пред съдбоносни решения. Антон (Кирил Недков) и Ася (Дария Симеонова) са в трескава подготовка за сватбата си и събират близките си, за да споделят с тях най-важния си момент. В същото време Мартин (Рушен Видинлиев) и Яна (Весела Бабинова) се притесняват заради Любо (Георги Кацарски), а Христо (Иван Юруков) разбира, че Джон е завел децата на гости у Зара, и на свой ред се притеснява още повече заради проклятието, което "тегне" над нея.

В кантората чака полицай, който отвежда Мартин, без да му каже защо. Ася, Антон, Виктор (Владимир Люцканов) и Богдана (Александра Димитрова) се събират в дома на Виктор за сватбата, когато Александър звъни на Виктор, че Мартин е арестуван. Дали все пак ще има церемония, зрителите предстои да разберат тази и утре вечер от 20:00 ч. в "Мен не ме мислете" по bTV.

Междувременно Мартин разбира, че Любо е дал показания и го е обвинил за станалото. Александър (Веселин Мезеклиев) пристига при Яна, бесен, че не му се е обадила, и взема крайно решение, което я срива. В тазседмичните епизоди предстои да бъде разкрита и истинската самоличност на загадъчния Любомир. Оказва се, че любимият на Дора (Мина Каукова) стои зад извършването на тежко престъпление, а какво е то, ще стане ясно тази и утре вечер от 20:00 ч. по bTV.

Снимка: bTV

Зара (Рада Кайрякова) получава алергичен пристъп и е откарана по спешност в болницата, където се борят за живота ѝ. Същевременно, в отчаянието си, Любо взима пистолет и заплашва да се самоубие. Дали обаче ще посмее да натисне спусъка - не пропускайте да разберете тази седмица в "Мен не ме мислете" по bTV.

Специално участие в новите епизоди взема актрисата Радина Кърджилова, чиято героиня ще бъде свързана с миналото на Мартин.

Снимка: bTV