Уж не гледаме "Ергенът" обаче всички говорим за него. Обсъждаме участничките, Ергена, мястото, където се намират. Коментираме външния вид, начина на комуникация и поведението на отделните хора.

Разискваме взаимоотношенията. Чудим се привидни ли са приятелствата. Фалшиви ли са усмивките. Истинско ли е желанието за любов. Какво е влиянието на такова предаване върху подрастващите и какво дава на обществото този риалити формат.

Много въпроси и много гледни точки по темата. Затова по WNESS TV започва видеокаст "ЗаВръзките в "Ергенът". Всеки епизод ще има за цел да покаже последно "напусналите" участнички от романтичното предаване в различна светлина - такива, каквито са в реалния живот.

На база присъствието им във формата "Ергенът" и "пикантните" истории около тях, ще бъде направен по-задълбочен анализ върху съвременните отношения, хайлайв култура и обноски. Във видеокаста професионално мнение ще дават психолози, а мъжката гледна точка ще разберем от популярни мачовци от родния шоубизнес.

Отляво надясно: Боби Борисов, Надя Павлова, Лилия Стефанова

Снимка: WNESS TV

В първия епизод от видеокаста психологът Лилия Стефанова ще разнищи поведението на участниците в предаването, а звездният репортер Боби Борисов ще разкрие защо някои хора хейтят момичетата, но тайничко си мечтаят именно за жени като тях.

Гледайте видеокаста "ЗаВръзките в "Ергенът" с водещ Надя Павлова - събота в 21 ч. по WNESS TV.

Последвайте ни в социалните мрежи:

Facebook

Instagram

YouTube