Световни музикални хитове ще разтърсят "Dancing Stars" по bTV и ще превърнат вторник вечер в преживяване, което ще се помни дълго. Звездите и техните партньори на паркета ще танцуват, вдъхновени от най-големите рок класики и поп шлагери. "Ролинг Стоунс", "Аеросмит", "Куийн", Мадона, Дженифър Лопес и Бритни Спиърс ще задават ритъма, а единайсетте двойки ще го следват.

В репетиционната напрежението вече е високо. Хореографията предизвиква въображението, поддръжките не се подчиняват на гравитацията. След като миналата седмица вдигнаха журито на крак с фюжън от пасо добле и народен танц, и грабнаха максималните 40 точки, олимпийската шампионка Ивет Горанова и Тодор тренират с амбицията да останат на върха.

Конкурентите им също се подготвят сериозно и ще направят задачата им изключително трудна. Предстои да разберем какво ще се случи и с партньора на телевизионната водеща д-р Неделя Щонова - Атанас Месечков, който скочи в шопско хоро въпреки сериозната си контузия и даде пример за силата на духа.

Снимка: bTV/Лилия Йотова

Състезанието навлиза в своята гореща фаза и отпадането на всяка двойка предизвиква силни емоции. През миналата седмица с "Dancing Stars" се разделиха Филип Буков и Ралица. Актьорът обаче успя да изненада партньорката си на паркета като й предложи да влезе в неговите обувки по време на предаването "Dancing Stars Extrа". Филип покани половинката си на дансинга в залата за кросфит, където той тренира редовно и я предизвика да повтори упражненията от натоварената му спортна програма.

Лъчезарната Ралица, която също така е треньор, създател на танцово училище и автор на детска книга, се справи перфектно в новата си роля. Тя, от своя страна, искрено похвали Филип за отличната му физическа подготовка, координация и дисциплина в залата за танци.