Героят на Руши Видинлиев в сериала "Мен не ме мислете" попадна в доста неловка ситуация пред екранната си половинка Дария Симеонова. В стремежа си да я зарадва за рождения й ден, който е забравил, той набързо се отправи към бижутерски магазин, за да й вземе диамантени обици. В бързината обаче взима грешния плик и младата асистентка вади от кутийката не обици, а пръстен.

Осъзнал какъв гаф е направил, адвокат Касимов също губи ума и дума при вида на бижуто, тъй като за Ася това не е само доказателство за любовта му към нея, но и символ на техния годеж. Още повече, че няколко часа по-рано тя ясно е виждала бъдещето си сама на прага на раздялата им.

Ася и Мартин

Снимка: bTV

Годежният пръстен, който Дария получава от екранния си партньор обаче не е единственият в колекцията й от сантиментални бижута. В реалния живот тя вече има такъв, който за разлика от героинята ѝ, актрисата е получила по доста по-романтичен начин от половинката ѝ Антон. Преди няколко години, докато двамата са на почивка в Нова Зеландия, любимият на Симеонова паднал пред нея на колене и й поискал ръката.

В поредицата изненадите за Ася обаче не спират дотук. Съвсем скоро тя не само че най-накрая ще разбере коя е мистериозната приятелка на баща й, но и ще получи неочаквана новина. Виктор Захариев (Владимир Люцканов) и младата му половинка Богдана (Александра Димитрова) са в очакване на бебе. Бъдещата майка е бременна в третия месец и двамата с щастливия татко вече кроят планове за съвместното си бъдеще. Как обаче ще приеме Ася новината, че ще става кака?

Ася

Снимка: bTV

Междувременно Павел Биков (Петър Антонов) все по-устремено ухажва Яна (Весела Бабинова) и се надява да спечели сърцето й. Той е готов на всичко, за да я има, дори да стигне до крайности. 10 000 лева е сумата, която бизнесменът предлага на бившия й мъж Христо (Иван Юруков), за да напусне живота й завинаги. Ще приеме ли Христо огромната сума или ще се опита да си върне любовта на Яна?

Новият ухажор на Яна не буди много доверие у адвокат Касимов. Още повече, че от документите по бракоразводното дело на Биков и съпругата му Рени (Станислава Николова) наяве излиза признанието й за насилие, което мъжът й е упражнявал върху нея. Крие ли бизнесменът тъмни тайни, гледайте сериала "Мен не ме мислете", четвъртък и петък, 20.00 ч., по bTV.

Яна и Павел

Снимка: bTV