Сандра Бълок, която е в главната роля, придружена от Кейт Бланшет, Сара Полсън, Риана, Ан Хатауей, Хелена Бонъм Картър, Минди Калинг, Нора Лъм и много други представи новия екшън филм "Ocean's 8".

Вижте снимки >>

На световната премиера в Ню Йорк Сандра се появи в блестяща златиста рокля от Elie Saab. Впечатляваща беше и Кейт Бланшет - нейният костюм от пайети бе най-стилен.

Ан Хатауей изглеждаше различно и интересно. Нейната обемна рокля в различни принтове определено е нестандартен избор, но й отива, пишат от Miss Bloom. Погледите успя да прикове и Сара Полсън, благодарение на електриково зелената си рокля с ресни, съчетана по ефектен начин с розово червило. Елегантна и в типичното за нея черно бе Хелена Бонъм Картър, облечена във Vivienne Westwood.

Риана отново заложи на тоалет със странни форми. Звездата бе облечена в металикова рокля с къдри на Givenchy, но сякаш се губеше в нея. Роклята е обемна, освен това затворена в горната част и типичното за Рири съблазнително излъчване този път липсваше.

В "Бандитките на Оушън" Сандра Бълок играе сестрата на Дани Оушън от "Бандата на Оушън". Деби Оушън току-що е излязла от затвора, но веднага започва да подготвя нов удар. Мишената й е скъпоценна огърлица, а мястото на удара - балът Met в Ню Йорк. Масираната пиар акция в полза на събитието е и причината Ана Уинтур лично да уважи премиерата.