Александра Сърчаджиева, която влиза в ролята на Ася Сарафова в новия сериал "Господин X и морето" и продуцентът Димитър Гочев гостуваха в сутрешния блок на Nova.

Вижте снимки на екипа >>

Алекс се превъплъщава в ролята на една от трите майки, които ще бъдат запленени от героя на Калин Врачански. Сърчаджиева определи героинята си Ася като доминираща и стриктна до фанатичност личност, която контролира ситуацията, докато настъпва неочакван обрат.

"Сериалът разглежда темата дали да бъдеш себе си или да живееш зад маската, но всичко е поднесено с много хумор. Накрая не съм сигурна кой точно е фалшивият герой - дали героят на Калин, или всички други, оставени да бъдат излъгани. Лично за мен беше адски забавно да вляза в ролята на Ася Сарафова, защото героинята ми няма нищо общо с мен, много далече е от моите представи за живота", каза Сърчаджиева.

Алекс допълни, че всеки ще намери нещо за себе си в сериала, зрителите ще видят страхотни актьори, които дебютират на малкия екран, както и страхотни деца.

"Това е комедия с криминална история, в която животът на 4 жени се обърква, след като се появява героят на Калин Врачански, но в крайна сметка ще видим кой кого ще промени и как. Снимахме миналото лято във Варна,  в разгара на летния сезон и бяхме на страхотни локации, по плажа, морската градина и много други", сподели на свой ред Димитър Гочев.

Премиерата на сериала е тази вечер по Nova.