С първа победа в шоуто за имитации "Като две капки вода" си тръгна фолк певицата мария. С безкомпромисната имитация и секси визия, тя плени зрители, жури, ментори и останалите участници с изпълнението на хита на Doja Cat "Woman". "Това беше най-сериозната заявка, която видях тази вечер. Изглеждаше страхотно", сподели Димитър Ковачeв - Фънки за имитацията й.

Четвъртият епизод на "Като две капки вода" започна с талантливата актриса Елена, която събра овациите с хореографията и гласа на Гери Халиуел от култовата британска група "Спайс Гърлс" и самостоятелния сингъл на певицата "It's Raining Men". "Успя да пееш, да танцуваш, да дадеш тази енергия и да направиш един изключително добър образ", каза Хилда Казасян след изпълнението й.

Веднага след нея на сцената се развихри Иво Аръков в ролята на Джордж Майкъл с хита "Wake Me Up Before You Go Go". "Иво, справи се прекрасно", коментира Веселин Маринов. Панайот Панайотов развълнува всички с баладата "You Are Wonderful Tonight" на великия Ерик Клептън. "Ако човек си затвори очите и само слуша, ще се обърка", впечатлена бе Хилда Казасян.

Снимки на Мария>>>

Шоуто продължи с двукратния победител Влади Зомбори, който буквално обу високите обувки на Мария, изпълнявайки хита й "Спомен" и отново изправи публиката на крака. "Аз съм най-големият фен на Владо. Той е изключителен във всеки един образ, но този беше невероятен", похвали го Мария след страхотното изпълнение, в което специално участие взе неговият колега и един от най-запомнящите се участници в шоуто - Александър Сано.

Бутонът на късмета отреди на Християна Лоизу да влезе в мъжки образ. Тя се появи под прожекторите като Usher и изпя "Yeah". "Поздравления за старанието ти", подкрепи я Хилда Казасян. Тази вечер Джулиана Гани се изправи пред една от най-трудните си задачи, а именно да влезе в образа на ексцентричния Мерлин Менсън. "Истински поздравления от мен! Страхотен образ, направила си всичко, както трябва", впечатлен бе Димитър Ковачев - Фънки.

Последен за вечерта на сцената излезе Наско от Б.Т.Р., който облече народната носия на Николина Чакърдъкова и получи аплодисменти за представянето си с една от най-известните песни на народната певица - "Сватба". Певецът получи и подкрепа от невероятните танцьори от Неврокопския ансамбъл. "Настръхнах от удовлетворение, когато чух тази песен", оцени изпълнението му Веселин Маринов.