Започна новият сезон на риалити шоуто VIP Brother с водещи Ники Кънчев, Алекс Сърчаджиева и новото попълнение Азис.

Вижте новите съквартиранти >>

Още с влизането на първите звездни съквартиранти се заформи конфликт. Ангелският глас на българската музика Ваня Костова (61) и колежката й от легендарната вокална група "Фамилия Тоника" Ева Найденова (65) влязоха една след друга в шоуто. Във видео визитката си Костова, която е известна като чувствителна и внимателна личност, сподели, че най-тежкият момент за нея е бил при напускането на "Фамилия Тоника". Направила го защото там не се чувствала обичана. Основната причина били "семейство Найденови".

"Ако Ева е в къщата, ще злоупотребява с алкохола", каза Ваня.

"Не бих могла да работя с човек, който практикува черна магия", допълни още известната певица.

Ева Найденова призна, че по характер винаги е била невъздържана и безгрижна.

"Затова 3 години не можехме да пеем песните си", призна певицата.

"Ванчето ми беше колежка до 2001 година", обясни Ева. А за твърденията, че причината за напускането й са тя и покойния Гого, Найденова отговори, че не знае за такова нещо. Ваня Костова посрещна колежката си с голямо притеснение, изписано на лицето. Двете останаха насаме и Ева я заговори, но Костова остана безмълвна.

В предаването влезе и една светска двойка - бизнесменът Петко Димитров и съпругата му Яна. Двама наскоро пробили в големия шоубизнес мъже с още по-известни половинки също влязоха в къщата. Актьорът Веселин Плачков ("Дякон Левски") е в предаването без любимата си Мариана Попова, която се очаква да роди до 10 дни. Двамата очакват момиченце. Любимият на водещата Гала също е в шоуто. Стефан (41) предупреди, че има много нисък праг на търпимост и лесно се вбесява. До вратата на VIP къщата го изпратиха Гала и дъщеря й Мари.

Друга сензация в риалити формата е участието на хрисимата водеща на БНТ Мира Добрева. Съпругът й и известен ТВ продуцент Жоро Торнев бе част от шоуто през 2016, но тогава тя бе категорично против свое участие във VIP Brother.

За президент на къщата и на държавата "Норландия" тази година бе обявена "Мис Плеймейт" 2017 Нора Недкова. Зрителите избраха през facebook за неин вицепрезидент гримьора Валентин Кулагин. С влизането си в къщата той демонстративно пропусна да поздрави Нора. Двамата имат вражда от бурното си участие в кулинарното предаване "Черешката на тортата".

Сред изненадите в шоуто е и звезда от конкурентната bTV - победителката в MasterChef 2017 Божана Кацарова.

Сексапилната поп и R&B певица Лора Караджова също за първи път влезе в голямото риалити шоу. Тя беше изпратена от баща си Данчо Караджов - фронтмен на "Сигнал". Лора ще живее под един покрив с младите рап изпълнители Атанас Колев (X Factor) и Диона, и техния колега, прекарал няколко години в затвора, Ванко 1. В шоуто е и поетът, музикален изпълнител и криейтив директор Константин Трендафилов, известен под псевдонима Папи Ханс. Сред съквартирантите са още фитнес инструкторът и "Мистър София" 2018 Ричард Величков и моделът Розмари Тишер. Майката на младата жена е от Казанлък, а баща й е германец.