Във всеки от нас спи звяр и това лято е време да го събудим, защото от 30 август поемаме на разтърсваща мисия в сърцето на дивото с Крейвън Ловеца. Но внимавайте - той търси следващата си плячка, а попаднеш ли в списъка му, изходът е само един...

Режисиран от номинирания за "Оскар" визионер Дж. С. Шандор, "Крейвън Ловеца" обещава интензивно и завладяващо преживяване. Продукцията проследява вълнуващата история на Сергей Кравинов, руски имигрант с непоколебима амбиция да се утвърди като най-добрия ловец в света. Когато се впуска в опасна мисия, за да докаже своите качества, той е изправен пред редица предизвикателства, които ще го доведат до предела на физическите и умствените му способности.

Крейвън Ловеца е жесток разказ за пътя и съдбата на един от най-емблематичните злодеи на "Марвел". Действието се развива преди познатата му вендета със Спайдър-мен, а в главната роля влиза харизмаричният носител на "Златен глобус" Арън Тейлър-Джонсън, познат на публиката с емблематичните си роли във филми като "Шут в г*за", "Хищници в мрака", "Отмъстителите: Ерата на Ултрон", "Убийствен влак" и др.

Снимка: Getty Images

Изпълненият с адреналин и напрежение трейлър ни въвлича право в екшъна и дава да се разбере, че това не е просто проект за супергерои, а изследване на характера, дълбочината на човешката природа, амбицията и докъде е готов да стигне човек, за да се докаже. Става ясно, че Крейвън е пресъздаден като любител на животните и защитник на природата, а видеото подсилва тази интерпретация, като същевременно разкрива, че произхода му го превръща в безмилостен ловец, посветил се на унищожаването на наследството на баща му.

Режисьор е Дж. С. Шандор, а сценаристи са Ричард Уенк (Закрилникът) и дуото Арт Маркъм и Мат Холоуей, работили заедно по Железният. Актьорският състав включва Арън Тейлър-Джонсън в ролята на Крейвън, носителя на "Оскар" Ръсел Кроу (Гладиатор) , Ариана Дебоуз (Уестсайдска историяие) и талантливия Кристофър Абът (Martha Marcy May Marlene).