Две очарователни актриси - Милица Гладнишка и Нона Йотова, ще връхлетят на сцената на "Аз обичам България" с отбора на Александър Кадиев - този петък от 20:00 ч. по bTV, за една весела, динамична и абсолютно артистична игра.

Капитан Камен Алипиев - Кедъра ще "отвърне на удара" с не по-малко страстните, в готвенето и в игрите - Chef Илиан Кустев и инфлуенсърката Бояна Маринова.

В така сформираните отбори още в първите секунди на играта ще се разразят неочаквани словесни схватки, шеги, спорове и закачки, които няма да утихнат, а напротив - ще ескалират през целия епизод, чак до неговия неочакван финал.

"Кой да знае, че пак ще се съберем и то толкова скоро!?", ще посрещне с усмивка Милица Гладнишка в отбора си капитан Кадиев. "Аз насила дойдох..., но пък много обичам България и тази игра, и смятам, че има много неща, с които да се гордеем!", ще отговори актрисата в типичния си стил. "Сега ще видим кон боб яде ли?", ще се закани в началото на играта и Chef Кустев, и през глава ще се хвърли в играта, не на сто, а на хиляда процента.

Тенекия българско сирене ще е наградата за победителите в новия епизод, а кой ще я грабне с много знания за родината, с хитрост, бързина и доза късмет - зрителите предстои да разберат.

Източник: bTV Media Group

Източник: bTV Media Group

"Чичо ми е работил в АЕЦ, а аз не знам къде е Козлодуй!", ще се ядоса Милица Гладнишка след един от въпросите, а Кедъра и Кустев ще са почти на едно мнение по въпроса, дали им куца географията или пък геометрията.

Източник: bTV Media Group

И този петък Сашо Кадиев ще си намира поводи "да се сърди", като този път "проблемът му" ще е технически - с бутона. Много скоро ще се окаже, че Chef Кустев е не по-малко емоционален и страстен в играта от Кадиев, и още по време на една от първите игри ще предизвика истинска суматоха в "Аз обичам България".

Източник: bTV Media Group

"Ами, малко са ни агресивни гостите", ще се извини с усмивка на присъстващите, водещата Алекс Сърчаджиева, а за да успокои страстите ще изненада участниците с вълнуващ гост в "Героите сред нас", с неразгадаеми диалекти и страхотни музикални загадки, на които всички ще танцуват.

Източник: bTV Media Group

Коя от актрисите ще се окаже "желязна" в играта "Машина на времето" и какво ще си спечели в една от кутиите известният Chef, ще стане ясно в петък вечерта, а кой ще спечели 50 точки в "Колелото на съдбата" и колко забавни лични истории ще излязат наяве - ще стане ясно само в новия супер забавен епизод на "Аз обичам България" - в петък от 20:00 ч. по bTV.