Ясни са 6-мата финалисти в деветия сезон на "Гласът на България", които получиха най-много от гласовете на публиката в sms гласуването по време на полуфинала в неделя вечер, на живо по bTV.

Жаклин

Снимка: bTV

Жаклин Таракчи от отбора на DARA, Соня Михайлова и Александър Петров от отбора на Галена, Десислава Латинова от отбора на Иван Лечев и Калоян Николов и Виктор Стамболов от отбора на Любо Киров ще стъпят на сцената на големия финал на музикалното шоу - тази неделя от 20 часа, на живо по bTV. При сериозна конкуренция от изключителни, емоционални изпълнения, 6-имата успяха да грабнат сърцата на зрителите и заслужено ще пеят в най-очаквания епизод за сезона.

Десислава

Снимка: bTV

Броени часове след полуфинала, финалистите вече репетират усилено за предстоящото грандиозно шоу в неделя вечерта. Всеки от тях е готов и ще даде всичко от себе си, за да грабне титлата "глас на България" и наградата от 50 хиляди лева, които имат все по-ясни очертания пред тях.

Соня

Снимка: bTV

И по време на големия финал всичко ще бъде в ръцете на зрителите, които чрез sms гласуване ще определят победителя в деветия сезон. От екипа на шоуто подготвят много изненади, както за зрителите, така и за самите участници, а какви са те - ще стане ясно в неделя вечер по bTV.

И това не е всичко - големият финал в "Гласът на България" и този път ще предложи неповторимо изживяване не само за всички в залата и пред екраните, а и за всички онлайн потребители. Те ще могат да проследят развръзката на сезона, на 4 декември от 20 часа, чрез специалния 360-градусов лайв стийм на glasat.btv.bg.

6-мата финалисти ще бъдат и специални гости в "Шоуто на Николаос Цитиридис"  тази вечер от 22,30 ч.

Снимка: bTV