И в снощния епизод на любовното риалити "Ергенът" участничките не пропуснаха да си извъртят номера една на друга. 

Наред с победителката в груповото предизвикателство от епизодът, излъчен в сряда - "Истината за любовта", във вчерашния епизод Младенов покани 7 дами на 5-звездно бийч парти.

Доброто настроение обаче бе помрачено от неочакваното отпращане на Мария от купона. По време на груповата среща дамите, заедно с Алек, си отправяха предизвикателства, а на Теа се падна да изпрати една от присъстващите жени обратно в имението. След дълъг размисъл коя да бъде, тя избра графичната дизайнерка.

Вечерта се оказа добра за Виктория, която получи роза и която най-много впечатли Алек на срещата. 

Поредните скандали също не липсваха в предаването. Отново основна тема за разговор в къщата на любовта бе възрастта на някои от участничките, които бяха определени за "бабички" от по-младите.  Малко по-късно на традиционната Церемония на розата Памела бе първата дама, сдобила се с роза, а последната отиде в ръцете на състезателката по борба Барбара.

Следващата участничка, която напусна имението бе експресивната Христиана от Кюстендил. "Приказката приключи, но животът продължава", така обяви краят на приключението за нея водещият Наум Шопов.

Вижте снимки от снощния епизод >> 

"Беше ми изключително приятно", каза на раздяла психоложката на Алек, който на свой ред й пожела късмет.

За някои от дамите в имението напускането на Христиана бе тотален шок, тъй като на практика "Шуши Груп" се разпадна и душата на компанията си отиде", казаха част от тях.

Не всички обаче бяха на едно мнение. "Доброто възтържествува и злото си отиде. Радвам се, че получих роза и изпитвам облекчение, че Христиана си тръгва. Тя беше като някой змей, както е в приказките - олицетворение на злото", коментира юристката Силви, с която психоложката влезе в конфликт. Припомняме, че няколко епизода по-рано завършилата право дама бе обявена за "Черната овца на имението" именно от Хриси. "Според мен Силви е енергиен вампир и я провъзгласявам за вещицата на имението. 23 момичета казваме, че е мърла и не чисти, че е егоист, но тя не се съгласява", заяви тя.