Разтърсваща изповед от дъното на душата си направи Павел от "Survivor", който е син на легендарния вратар на сините и националите Здравко Здравков. Брокерът открито разказа за ада, през който е минал и призна, че още се бори с тежка зависимост.

"Години наред мълчах, криех и не споделях истинските си чувства. Стигнах дотам, че исках да се самоубия. Но сега се чувствам добре и съм истински щастлив", призна един от най-силните и аналитични играчи в екстремното риалити.

Павел разкри, че решението да потърси помощ и да се лекува не е било лесно.

"Повратният момент беше моята невъзможност да прикривам зависимостта си и хилядите проблеми, които имах - дългове и физическа нужда да употребявам. По собствено съгласие бях вкаран в център, където изборът беше мой - дали да живея по нов, чист и естествен начин или да живея във фалшива реалност, която рано или късно води до болница, до психиатрия или до гроб. Зависимостта не се лекува, единственият начин е да се грижиш за себе си и да я държиш в ремисия. Във всяка минута можеш да се върнеш където си бил. Борбата е трудна, но аз с гордост я водя и правя избор всеки ден", каза той.

С участието си в "Survivor" Павел иска да покаже, че промяна е възможна и че всеки, който страда, може да тръгне по нов път.

Снимка: bTV