Звездите от най-новия блокбастър на DC Comics "Черният Адам" минаха по червения килим за премиерата на филма на площад "Лестър" в Лондон във вторник вечерта. Дуейн Джонсън "Скалата" си направи селфи с почитателите си. 

Снимка: Getty Images

Дуейн Джонсън, който изпълнява главната роля, се усмихваше до уши, привличайки погледите със смелия си лилав смокинг, който беше облякъл на голо, а под сакото се подаваше само татуировката му. Той се присъедини към колегите си Пиърс Броснан, Сара Шахи и Ноа Сентинео. Няколко дни по-рано Броснън се появи с розов костюм на събитие, свързано с филма. 

Embed from Getty Images

Бившият агент 007 Пиърс за вчера беше избрал синия цвят. 

Embed from Getty Images

В лентата той изпълнява ролята на Доктор Фейт, който е член на Обществото на справедливостта на Америка (което е различна организация от Лигата на справедливостта). 

Говорейки за новия си герой, той каза: "Той е преминал през епохите на времето. И е един от най-могъщите магьосници в света на комиксите на DC. Наистина е имал жена на име Енза и тя е била дори по-могъща от него, както чух".

Embed from Getty Images

Черният Адам е пуснат в съвремието след 5000 години затвор. Той е открит от Обществото на справедливостта на Америка, което се опитва да му покаже как да използва силите си за добро, а не за зло.

Преди това Дуейн каза за филма: "Този ​​герой, този филм, тази вселена бяха мой гигантски страстен проект от много дълго време".

Embed from Getty Images