Кулинарката Божана Кацарова отново се оказа в епицентъра на скандал в "Survivor". Победителката в "MasterChef" сравни футболиста Благой Георгиев със страхлив гризач, след като той, като капитан на племето "Червени", се сниши и отказа да се намеси в конфликт в своя тим. Джизъса не каза нито дума, когато гемологът Светльо скочи агресивно на шампионката по кану Станилия и показа как мъж не бива да се държи с жена.

"Погнусена и отвратена съм. Благо ли е мъжкар с главно "М"? Това е мишка с главно "М". Това е дъното!", заяви тя по адрес на Джизъса.

Футболистът остана невъзмутим, след като съотборникът му Светльо нападна вербално Станилия, изправи се с цяло тяло срещу нея и двамата едва не се сбиха. Братът на фолкпевеца Константин се изрепчи на каякарката, защото тя си позволи да ръкопляска на спортстменската игра между двата отбора, въпреки че тимът ѝ загуби точка.

Преди Светльо и Станилия да се хванат гуша за гуша, ММА боецът Жоро ги разтърва. Въпреки конфликта, Джизъса не помръдна. В последствие той обясни, че не е видял какво се случва, въпреки че беше на метри от данданията.

Станилия

Снимка: bTV

"Благо не се намеси, защото иска да се запази чист. Дошъл е тук да вземе едни пари и да си ходи", разконспирира го актрисата Снежана. Междувременно тя беше номинирана от племето си "Сини" и ще отиде на дуел. Срещу кого ще се изправи и дали ще победи ще стане ясно във вторник вечер.

Блоагой

Снимка: bTV