Всички фенове на шоуто "Като две капки вода" могат да си отбележат датата 22 февруари, защото тогава ще стартира деветият сезон на предаването за имитации.

Тази сутрин в ефира на Нова ТВ бе гост една от участничките в риалитито - Поли Генова. От телевизията обещават един наистина страхотен сезон, който ще бъде All Stars, тъй като в него ще се изявят български звезди, които са били част от предходни сезони на шоуто.

Те ще бъдат Поли Генова, Азис, Софи Маринова, Фики Стораро, Михаела Мaринова, Рафи Бохосян, Милица Гладнишка, Къци Вапцаров.

"Сред общо 65 участници избрахме 8 от най-атрактивните майстори на преобразяването, които владеят сцената и публиката. За да вземем това решение, направихме сериозно проучване на базата на зрителския интерес и гласуването за участниците през годините. Очаква ни един от най-добрите сезони на "Като две капки вода"!, сподели по-рано продуцентът на шоуто Магърдич Халваджиян.

Фики Стораро като Джеймс Хетфийлд в "Като две капки вода"

Снимка: Facebook/Kато две капки вода

Водещи на "Като две капки вода All Stars" ще бъдат Герасим Георгиев-Геро и Васил Василев-Зуека, които си партнираха и при воденето на последния сезон на "Маскираният певец".

Азис като Звезди от "Ахат" в "Като две капки вода"

NOVA Broadcasting Group

Кои ще бъдат новите превъплъщения на звездните участници и каква неподозирана страна от себе си ще покажат в сезон 9 - All Stars на "Като две капки вода", предстои зрителите да разберат на 22 февруари от 20:00 ч. по Нова ТВ.