Днес Måneskin споделиха новия си наелектризиращ сингъл "Honey (are u coming?)". Това е първото им ново парче след премиерата на последния им оглавяващ класациите албум "RUSH!". Песента е с уникална енергия, мощен китарен риф и гръмко звучащ припев. Групата представи за първи път парчето вчера, на живо в Gazometro, Рим.

Басистката Виктория де Анджелис разказа:

"Написахме парчето веднага след турнето, между Лондон и Ел Ей, все още имахме много енергия от пътуването. Наистина сме доволни от резултата и смятаме, че това е нещо доста ново за нас."

С последния си албум "RUSH!" групата достигна нови върхове, заемайки първо място в класациите на 15 държави, Топ 5 в 20 държави и оглави класацията за алтернативни албуми на BIllboard в САЩ. Парчетата от колекцията имат над 1,3 милиарда стрийма в дигиталните платформи. Продуциран от Max Martin и Fabrizio Ferraguzzo, албумът е на английски и италиански език с хитове като "Supermodel", "Mammamia" и "The Loneliest".

След феноменалния успех на музикалната компилация, Måneskin приключиха световното си турне "Loud Kids World Tour", включващо и 5 специални концерта в родната им Италия. Бандата не губи време и наскоро обяви следващото си световно турне - "RUSH! WORLD TOUR", с първи концерт в Австралия. Наскоро Damiano, Victoria, Thomas и Ethan направиха своя дебют на легендарната сцена на Glastonbury и фестивала Primavera, а по-късно този месец ще имат изпълнение и на тазгодишните Видео музикални награди на MTV.