Актрисата Снежана Макавеева разкри кой е най-подмолният играч в "Survivor". "Едис е къртицата!", отсече отраканата блондинка по адрес на напористия дизайнер от племето ѝ "Сини". Тя е убедена, че при бъдещето обединение на нейния отбор с конкурентния "Червени", подлият моделиер пръв ще предаде своите и ще се сдуши с лидера на вражеския тим, футболиста Благо Георгиев-Джизъса.

Притеснена от предстоящите ходове на съотборника си, звездата от филма "Бензин" предложи на синьото племе да го елиминира. Мнозинството обаче реши, че дизайнерът не опасен, а актрисата се опитва да направи преврат, да накара всички да играят по нейната свирка и така да си оплете кошницата. "Снежана е доста хитра, умее да манипулира хората", обяви брокерът Павел, който е в тайна коалиция с Едис.

Вижте снимки >>

В племето "Червени" също стана напечено. Агресивните изблици на ММА боеца Жоро дразнят жестоко фолкпевицата Татяна и атлета Иван, но двамата не смеят да гъкнат, защото Джизъса не им позволява да се опълчат срещу най-добрия му приятел и баджанак.

"Имам чувството, че те не играят "Survivor", а че Благо ги държи на заплата", пошегува се певецът Тино.

Благо и Едис

Снимка: bTV

Във вторник вечер изпълнителят излезе на елиминационен дуел срещу влогъра от синьото племе Чефо и го победи, а опонентът му беше изпратен на Острова на отшелника. В изолация той ще трябва да живее със своя най-голям кошмар - кулинарката Божана Кацарова.

Междувременно още един участник от седмия сезон на предаването се отправи към Острова на отшелника - мястото, което поставя на тежко изпитание и физическата, и психическата издръжливост. Влогърът и актьор Стефан Попов - Чефо от племето "Сини" беше изпратен на изолираното парче земя, след като загуби елиминационния дуел срещу певеца Кирил Хаджиев - Тино от конкурентния отбор "Червени". В битката съперниците трябваше да покажат перфектен баланс и железни нерви. Изпълнителят, познат от "Гласът на България", се оказа по-хладнокръвен и координиран, и заслужено спечели, а водещият Ваня Джаферович загаси факлата на опонента му.

Чефо

Снимка: bTV

"В "Survivor" може да не съм бил най-бързият, най-точният или най-издръжливият, но исках да бъда добър пример, да изслушвам всеки, да не нападам другите и да играя спортсменски. За мен е чест, че 43 дни живях в лишения рамо до рамо с тези две племена", каза Чефо.

Въпреки че изпробва различни стратегии, той не успя да се впише в отбора си. Грешката му беше, че се предовери на брокера Павел Здравков, а очакванията му двамата да влязат в коалиция бяха попарени. По време на племенния съвет повечето му съотборници го номинираха и го изпратиха в битка срещу Тино, която той не успя да спечели. Певецът пък записа втора победа в елиминационен дуел.

Със стъпването си на Острова на отшелника Чефо бързо осъзна, че няма да е сам. Той беше посрещнат от кулинарката Божана Кацарова, която попадна в изгнание, след като загуби елиминационния сблъсък срещу най-добрата си приятелка в екстремното приключение, актрисата Снежана Макавеева.

Ваня и Чефо

Снимка: bTV

Съвместният живот на Чефо и победителката в "MasterChef" вероятно няма да е лесен. Влогърът смята Божана за силен, но опасен и манипулативен играч. Склонноста й да говори много също го напряга, но доскоро той успяваше да се усамоти и да не я слуша. На Острова на отшелника едва ли ще има тази възможност.

След като Чефо напусна племето "Сини", актрисата Снежана Макавеева остана без най-верния си съюзник. Опитът й да направи "преврат" и да настрои съотборниците си срещу неформалния лидер на отбора, дизайнера Едис Пала, удари на камък. Моделиерът също не скри, че няма търпение да отстрани Снежана от играта. През тази седмица тя спечели огърлицата за личен имунитет и успя да опази гърба си, но в бъдеще е застрашена от номинации.

Страстите в племето "Червени" също са нажежени. Шампионката по кану Станилия Стаменова поведе открита война не на един, а на три фронта. Тя се изправи едновременно срещу футболиста Благой Георгиев, ММА боеца Георги Валентинов и певицата Татяна, които са част от силна коалиция с атлета Иван Булкин и гемолога Светослав Славчев. Спортистката дори отказа да даде максимума от себе си в една от битките с обяснението, че колкото ѝ да се старае в игрите, мнозинството може да гласува срещу нея на племенен съвет.

Първа битка

Снимка: bTV