Популярни лица от шоубизнеса и тази година ще бъдат сред гостите на третия "Sofia Puppy Parade" на 10-и юни от 11 до 18 часа в Южния парк в столицата, зад музея "Земята и хората". Сред поканените VIP гости на кучешкия парад, който ще се проведе на централната поляна срещу детската площадка в парка, са попзвездата Михаела Филева и нейният йоркширски териер Айра, поетите Августин Господинов и Константин Трендафилов, "Мис  България" 2017 Галина Михайлова, Алисия, Тони Стораро, както и тийн сензацията Ева.

Звездата на "Монте Мюзик" Михаела Филева и Айра бяха сред най-желаните лица за селфи от участниците в парада миналата година.

На събитието се очаква да дойде представител на Столична община и на Финландското посолство.

Сред най-атрактивните състезания ще са тези за най-красиво и най-талантливо куче, като участниците в тях ще бъдат разделени в две категории - под 12 месеца и над 1 година. Предвидени са и много награди и подаръци, а целта на организаторите е да има много забавление не само за кучетата и стопаните, но и за всички зрители.

На кучешкото шоу ще могат да бъдат осиновени и симпатични бездомни кученца от приюта в с. Горни Богров (Animal Rescue Sofia). По време на събитието ще се даде пример за адекватна грижа за домашните любимци, а тази година ще има специален кът за игра на децата, както и кът за игра на малки кученца.

За участие в парада кучетата трябва да бъдат ваксинирани поне с 3 ваксини,  да са на възраст над три месеца и да са водени на каишка. Поканени са всички желаещи да участват или да наблюдават атрактивните надпревари. За целта може да се запишат предварително на страницата на парада или на място.