„Цяло лято чаках участието си на Solar Summer. Това бяха най-добрите 6 часа в моя живот. Сега мога да умра като щастлив човек”, това сподели с хилядите си фенове в twitter големият Fedde le Grand за изявата си на "Solar Summer" през изминалия уикенд.

Диджеят зарадва феновете си в Слънчев бряг с рекорден по продължителност 6-часов сет. Той бе подкрепен от официалното MC на Sensation White - MC Gee.

Ден по-рано пък Dubfire и идващите за първи път у нас Carlo Lio и The Junkies запалиха пясъка под краката на хилядите техно фенове, които не искаха да си тръгват от плажа дълго след изгрев слънце.

След четири супер силни уикенда най-големият фестивал за електронна музика у нас Solar Summer се подготвя за финалното си събитие за тази година. На 24 август българската публика ще посрещне американския супер герой Victor Calderone.

На него ще се падне честта да е и специалният гост на вечерта, в която "Cacao Beach" ще отбележи своя 10-и рожден ден.

Билети за финала на най-мащабното издание на "Solar Summer" могат да бъдат закупени от разпространителската мрежа на Eventim, както и от Yalta Club и на място от "Cacao Beach" в Слънчев бряг.