Четири от петте изпълнителки от групата Spice Girls започнаха снощи от Дъблин дългоочакваното си турне.

Вижте Spice Girls през годините >>

Spice Girls, но без Виктория Бекъм, откриха първия от 13-те си концерта с песента Spice Up Your Life и шоу с фойерверки. Ема Бънтън, Гери Хорнър, Мелани Браун и Мелани Чизхолм се появиха отново заедно на сцена, за пръв път от седем години, съобщава БТА.

Embed from Getty Images

През февруари, почти двайсет години, след като се разделиха, изпълнителките от прочутата момичешка банда, потвърдиха, че планират да се съберат за нови проекти. Те бяха на върха на славата си през 1996 г. с песента "Wannabe" и в следващите години направиха няколко световни хита и филм. Разделиха се през 2000-та година, през 2008-а се събраха за турне в Европа и САЩ и за последно пяха заедно на церемонията за закриването на Лондонската олимпиада през 2012 година. Бекъм бе с тях и при двете им събирания. Тя не участва в това турне, но вчера в Инстаграм пожела "късмет на момичетата", съобщи Ройтерс.

Вижте тази публикация в Instagram.

Good luck to the girls today as they start their tour! x VB #SpiceGirls #FriendshipNeverEnds @EmmaLeeBunton @TheRealGeriHalliwell @OfficialMelB @MelanieCMusic

Публикация, споделена от Victoria Beckham (@victoriabeckham) на