Въжени клетки. Гюлета, вързани на краката с вериги. Огромни гвоздеи. Арената на "Фермата" се превърна в зрелищно място за средновековни мъчения по време на шампионския дуел в събота вечер. В него, един срещу друг, се изправиха актьорът Кирил и строителят Георги, които влязоха в схватка още в петък. След тях сили премериха режисьорката Красимира и майсторката на керамика Ралица.

Снимка: bTV

Кирил и Георги озверяха, докато опитваха да се освободят от висящи въжени клетки, а след това пълзяха с последни сили през тунел с вързани за краката им гюлета. Двамата забиваха гигантски гвоздеи и вадиха от басейна огромни парчета от пъзел.

След серия драматични обрати участниците влязоха в последна, решаваща битка.

Снимка: bTV

"Аз съм операторът на уредите за мъчение!", обяви водещият Иван, докато променяше ъгъла на наклонена платформа, върху която актьорът и строителят трябваше да се задържат само с ръце.

Кирил се оказа по-издръжлив, спечели оспорвания дуел с 3 на 2, запази мястото си в удобната къща на шампионите и получи още един бонус - ако победител във "Фермата" стане Жоро, актьорът ще вземе 10 000 лева от неговата награда от 100 000 лева.

Снимка: bTV

Сблъсъкът между Ралица и Красимира също нажежи страстите. В последната битка, докато двете събираха трупи, майсторката на керамика едва не разби главата си с една от цепениците. Въпреки трудностите, червенокосата участничка спечели дуела. За награда тя ще спи в уютната къща на шампионите и ще има възможност да вземе 10 000 лева от опонентката си, ако, на по-късен етап режисьорката евентуално победи в риалитито.

След дуел през следващата седмица един от участниците ще напусне завинаги пределите на "Фермата".

Снимка: bTV