Две от емблематичните лица на "Обичайните заподозрени", Стефан Вълдобрев и Иван Лечев, ще се изправят съвсем необичайно едни срещу друг в новия епизод на "Аз обичам България", тази вечер от 20:00 ч. по bTV. Пеещият актьор и опитен криминалист в сериала "Алфа" ще заеме мястото си в отбора на Камен Алипиев - Кедъра, където към тях ще се присъедини и златното момиче на България, Христяна Тодорова. В отбора на Кадиев, освен един от най-емблематичните треньори в "Гласът на България"Иван Лечев, ще бъде и очарователната актриса Климентина Фърцова.

Един бидон с туршия ще е наградата за победителите в петъчния епизод, а с колко пот, усмивки и сълзи, лични истории, удари под кръста и най-вече знания за родината ще бъде спечелен той - зрителите ще разберат съвсем, съвсем скоро. Агитките на двата отбора и този път ще бъдат в отлична кондиция и настроение, и с много хъс и артистичност ще се включат в игрите в помощ на участниците.

"Искам това да е единственият път, когато се състезавам срещу Ванката Лечев, защото ние сме си от един отбор. Затова много държа това да е единственият път, когато сме един срещу друг", ще постави условие преди старта на играта обичайният заподозрян - Стефан Вълдобрев.

Какво са колекционирали участниците като деца и за какво са мечтаели те, ще ги попита водещата Алекс Сърчаджиева, а какви забавни колекционерски истории ще споделят Кадиев и Вълдобрев, ще стане ясно тази вечер от 20:00 ч.

Вижте кадри от предстоящия епизод ТУК

Страхотни емоции и дори сълзи в очите на водещата ще предизвика изненадата в играта "Героите сред нас". Съвсем други емоции обаче ще породи у нея "вечно хвалещият се Сашо", който след поредната си история ще бъде наречен "агресивният капитан".

Какво се крие в Златната кутия в "Машина на времето" и на какво точно приличат рисунките на участниците в "Баш майсторът на четката" зрителите ще разберат още утре, а какви неочаквани изненади и обрати ще поднесе "Колелото на съдбата", и кой ще спечели заветните 100 точки - гледайте в новия епизод на "Аз обичам България" - днес от 20:00 ч. по bTV.