Никой в "Survivor" не е в безопасност, дори най-хитрите и силни играчи в предаването. Стратег №1 в риалитито Йоана неочаквано отпадна, въпреки че създаде около себе си силна коалиция и мислеше с няколко хода напред.

Комбинативната актриса, която се превърна в заплаха за конкурентите си, беше изгонена от племето на Острова на изкуплението, където загуби решителния дуел срещу съперничката си Мила. Отсега нататък тя вече няма да може да се бори за голямата награда от 150 000 лева.

Йоана и Мила

Снимка: bTV

Йоана и шампионката по джиу джицу трябваше с двузъба вила да пренесат пръстени и дървени топки, и да ги подредят под формата на кула. Нестабилната постройката на актрисата обаче падна няколко пъти, Мила се възползва от преднината си и триумфира.

"Съжалявам, че за мен играта приключи. "Survivor" беше страхотно приключение, което трудно може да се опише с думи - тотално непредвидимо и много красиво. Ще остане в спомените ми за цял живот. Благодаря на моите две прекрасни деца за подкрепата. Искам да знаят, че тяхната майка направи всичко, което беше по силите ѝ", каза през сълзи участничката на раздяла.

Към разочарованието от загубата тя прибави неприятната изненада, че спринтьорката Карин Околие, на която имаше доверие, е гласувала за изгонването ѝ от племето "Мапурондо".

Йоана и Мила

Снимка: bTV

След победата си срещу Йоана, Мила ще продължи живота си на Острова на изкуплението и ще очаква следващия си съперник. За да преодолее по-лесно физическите предизвикателства, тя получи въже и мачете. С останалите изпитания ще трябва да се справи със силата на духа си.

"Когато останеш сам след нищото, сред дивата, непозната природа, се появяват най-големите ти страхове. Но няма вариант да се прекърша", категорична е тя.

Далеч от Острова на изкуплението, в обединеното племе "Мапурондо", участниците започнаха да плетат нови стратегии за оцеляване. Най-добрата приятелка на отпадналата актриса - офталмологът Борислава, бързо се адаптира към новата ситуация. Тя създаде коалиция със студентката Анелия и в бъдеще двете планират да играят заедно, за да отстранят футболната съдийка Джулиана и собственика на автосервиз Драгомир.

Владо Карамазов и Йоана

Снимка: bTV