След като миналата година се снима без дрехи, за да повиши осведомеността за войната на Владимир Путин в Украйна, и бе написала на гърба си "М*йната ѝ на войната", супермоделът Каприс Буре сега заяви, че все още смята, че голотата може да изиграе роля за евентуалното прекратяване на конфликта.

Снимка: Getty Images

"Предполагам, че мога да изпратя на Путин писмо, обещаващо няколко голи снимки, ако се оттегли от Украйна. Ако това ще спре войната, тогава бих го направила", каза 51-годишният модел на афтър партито за новия филм "The Lair", което събра знаменитости в "Maddox Tavern" в Мейфейър, съобщава "Daily Mail".

Снимка: Getty Images

И въпреки че калифорнийката няма нищо против да причини инфаркт на диктатора, тя се чуди дали руският президент изобщо е жив.

Снимка: Getty Images

"Чух слух, че е мъртъв. И аз се притеснявам за неговата смяна. Може новите да са още по-лоши", изказала се тя на купона. 

Каприс също така се разговори за опита си с наркотиците. Навремето взела по погрешка, когато е била млада и неопитна. Приятелят ѝ сложил хапчета метаквалон, хипнотичен седатив в шише с аспирин и понеже тя имала болки и спазми по време на месечния си цикъл, изпила няколко. "След това отидох във фитнеса, спортувах и изведнъж всичко стана странно и паднах". 

Тя отчита, че сега е на "добро място", след като спря и алкохола и живее здравословно. "Пиех, за да съм като другите. Тогава те всички употребяваха и наркотици", споделя тя.

Има двама сина, съпруг, пие само по чаша и признава, че целия си живот е прекарала на диети. "Не вярвайте на модели, когато казват, че ядат бургери и си стоят така слаби, лъжа е", твърди Буре, която е убедена че сега светът е "още по-суетно и повърхностно" място.

Снимка: Getty Images