С екстремно водно изпитание стартира седмият сезон на "Survivor", който ще се излъчва почти в реално време и ще доведе участниците до ръба на физическите и психическите им сили. Веднага след стъпването им в Доминикана двайсетимата мъже и жени трябваше да се хвърлят през глава в приключението и да се спуснат по гигантска пързалка, подобна на водопад, за да покажат доколко са подготвени за неизвестното.

Снимка: bTV

Всеки един обаче намери сили да се качи на стръмното съоръжение, без да се страхува, че може да изхвърчи или да се нарани по пътя надолу. Освен да се пуснат по пързалката, на участниците им се наложи да се състезават като мъкнат кофи, пълни с вода и да стрелят с торбички с пясък.

В това изпитание племето "Известни" се справи по-бързо от конкурентното "Войни" и взе имунитет. В битката отлична физическа форма показаха футболистът Благо Георгиев, моделът Иван Булкин и актьорът Филип Буков, а кулинарката Божана Кацарова демонстрира неочаквана спортна злоба.

Вижте още снимки >> 

Пристигането на сървайвърите в Доминикана също беше повече от атрактивно. Претендентите за титлата "Последният оцелял" бяха пуснати от хеликоптери директно в Карибско море и буквално цопнаха в риалитито, което ще продължи три месеца.

Снимка: bTV

В следващите три месеца сървайвърите ще трябва да изградят подслон на острова, който невинаги ще бъде гостоприемен към тях и да понесат тежки лишения. По пътя към финала те ще влязат в игри и изпитания с невероятен мащаб и ще трябва да покажат не само физическа сила, но и стратегическо мислене.

Седмият сезон на "Survivor" ще предложи още по-силни емоции на феновете като им даде възможност да изживеят приключението едновременно с участниците в него. Като се излъчва почти в реално време, предаването за пръв път ще даде възможност на зрителите да вземат активно участие в развоя на събитията. Единствено те ще определят кой участник ще продължава напред всяка седмица, както и големия победител в края на сезона, който ще грабне и наградата от 150 000лв.

Снимка: bTV