Приключилото преди броени дни дело на холивудския актьор Джони Деп срещу бившата му съпруга - актрисата Амбър Хърд, все още е гореща тема в САЩ. Свидетели, проследили лично развоя на драмата, се възползват от това и предлагат за продан хартиените си гривни от процеса, съобщава сайтът TMZ.

В интернет аукциона, провеждащ се в eBay, могат да се намерят "тонове" подобни оферти. Употребяваните ламинирани хартиени гривни от съдебната зала във Феърфакс, щата Вирджиния, в която звездите се изправиха един срещу друг, се предлагат на цени, вариращи от 50 до 4999 долара.

Една от офертите е за гривна от 23-ия ден на процеса. Предложената от продавача цена е 850 долара и е по-висока, отколкото за подобен артикул от прочутия фестивал "Коачела". На този ден, 26 май, Амбър Хърд се завърна на свидетелската скамейка, хлипайки и описвайки подробно смъртните заплахи, които по думите ѝ е получавала от феновете на някогашния си мъж.

Повечето от продавачите изтъкват "епичния съдебен процес" в опит да привлекат купувачи за предлаганите "късчета история" в "задоволително състояние", предава БТА.

Докато дтраеше делото почитателите чакаха с часове на опашки, надявайки се на шанса да се сдобият с една от около стоте гривни, раздавани всекидневно и осигуряващи място в главната съдебна зала, или за една от около 100-150 гривни за препълнената зона извън нея.

Снимка: АР/БТА