Огнена латино вечер ще подпали "Dancing Stars" във вторник вечер от 20.00 часа по bTV.

Страстта на дансинга ще достигне точката на кипене с бавна, чувствена румба, популярна като "танца на любовта", а участниците ще покажат опасна близост и изкусителни движения. Състезателите ще се впуснат също в мамбо, самба, салса и ча-ча-ча.

На паркета ще излязат 13 двойки, които вече репетират под пара, за да впечатлят журито и зрителите. В последния епизод на танцовото шоу вокалистът на "Остава" Свилен и партньорката му Йовита бяха оценени най-ниско от съдиите, но получиха шанс да продължат напред след вота на публиката. Пред водещата на "Dancing Stars Еxtra" Станислава Ганчева Свилен призна, че работи здраво, за да остане в предаването.

"Йовита е много строга, научи ме на дисциплина. Благодарен съм, че точно тя е мой ментор", каза той. Станислава предизвика красивата професионална танцьорка, която също така е "Кралица на Бургас" и вице "Мис България"" 2017, да се качи заедно с певеца на музикалната сцена. Специален гост в "Dancing Stars Еxtra" беше и харизматичният професионален танцьор Даниел Денев, който си партнира с актрисата Нона Йотова преди двамата да напуснат шоуто.

Свилен с партньорката си Йовита

Снимка: bTV

В последните седмици всички участници в "Dancing Stars" демонстрират огромен заряд, подкрепяни от близките и приятелите си. Във вечерта, вдъхновена от най-големите шедьоври в киното, в публиката бяха Лили - дъщерята на д-р Неделя Щонова, и Магдалена - сестрата на каскадьора Валери Григоров. Поп певицата Дара Екимова аплодира бурно съименничката си Дара, която получи първите две десетки от журито.

Съдията в "Dansing Stars" 4 Христо Мутафчиев също не скри вълнението си от новия сезон на шоуто.

"Всички се трудят изключително много. Да се подтогвиш за танц е толкова трудно, колкото и да се подготвиш за роля. Работиш дълго, без да знаеш какво ще излезе накрая. Но когато музиката започне, залата гръмне и сърцето ти се разтупти, няма какво да направиш, освен да се хвърлиш в танца", коментира той.