Куентин Тарантино е платил над 10 000 долара на жена, за да ближе ходилата ѝ докато "заприличат на сини сливи", пише "Daily Mirror".

Дълго време се коментираше, че 60-годишният режисьор на "Криминале" има фетиш към дамските крака, тъй като някои от най-известните му филми има близки кадри на женски стъпала.

И сега служител в клуб, който бил на по-висша длъжност, твърди, че е бил свидетел как жена, получила зашеметяваща петцифрена сума, за да бъдат близани краката ѝ от носителя на "Оскар".

Човекът на име Lowlife (AKA Page Rad), който в момента работи в "Crazy Girls" в Холивуд, твърди, че режисьорът, който има две деца от съпругата си Даниела Пик, е поискал VIP стая, но не посочва точно мястото на действието. 

Снимка: Getty Images

В подкаста "Get in the Car", Lowlife разказва, че Куентин поискал танцьорката с "най-големи гърди" и "най-сочни задни части" да се присъедини към него в стаята, като Lowlife не разкрива кога и къде се е случило.

След това служителят призна, че е гледал Куентин и танцьорката на монитор за видеонаблюдение.

"Той седна, тя се накани да съблече горнището си, но той стана и я хвърли на дивана и започна да събува обувките ѝ една по една. И след това ближеше долната част на краката й, смучеше пръстите ѝ".

Според Lowlife, това е продължило около 30 минути. Твърди също, че след това краката на жената изглеждали като "сини сливи."