В новите епизоди на най-романтичното телевизионно приключение "Ергенът" тази седмица зрителите ще станат свидетели на изненадващо романтично "отвличане", неочаквано приятелско разединение и открити сблъсъци очи в очи, след които нищо няма да е същото.

В четвъртък вечер (7 април) своята покана за индивидуална романтична среща ще получи дама, за която усамотението с Виктор е дългоочаквано. "Ергенът" ще заведе избраницата си на Кулата на опрощението и ще ѝ разкаже вълнуваща легенда за построяването на един от най-красивите манастири на Средиземноморието.

Междувременно имението ще се превърне в арена на невиждани скандали, след като Благовеста решава да се вслуша в съветите на останалите момичета и да загърби приятелството си с Александра, дръзвайки дори да прекъсне срещата ѝ с Виктор.

Как ще реагира хипнотерапевтката, когато разбере, че Блага официално вече е част от противниковия лагер, и коя ще е дамата, която ще промени отношението си към нея и единствена ще й подаде ръка - отговорът само в "Ергенът" по bTV.

Благовеста

Снимка: bTV

Зрителите ще станат свидетели и на първото женско парти, което ще завърши преждевременно със сблъсък лице в лице между две от претендентките. Провокирана от непрестанните нападки от страна на всички останали, Александра решава да връчи скъпоценната си гривна, подарък ѝ от Виктор, на дамата, у която усеща най-голяма завист. Как ще реагира "ергенът", когато научи за постъпката на Александра, и защо ще остане огорчен от поведението ѝ? В края на вечерта е време за Церемонията на розата, след която още едно от момичетата ще се сбогува с Виктор и ще напусне имението завинаги.

Александра

Снимка: bTV

В петък вечер (8 април) Виктор ще се появи неочаквано в имението и буквално ще "отвлече" една от участничките, която ще качи на мотора си и ще заведе в собствената си вила. Коя ще е дамата, за която той за пръв път ще открехне вратите на имението си, зрителите ще научат само в "Ергенът" от 21:00 ч. по bTV.

По време на вечерния коктейл Виктория Капитонова ще влезе в ролята на водеща на импровизирано токшоу, в което ще задава провокативни въпроси към останалите участнички. Ще стане ясно какъв е най-скъпият подарък, който Дениз е получавала от любим човек и била ли е Деница с по-млад от нея мъж. За финал в присъствието на Виктор инфлуенсърката ще атакува Александра с въпрос, който ще я накара да напусне коктейла. В края на вечерта ще се проведе поредната Церемония на розата, в която Виктор ще предприеме неочакван ход.

Снимка: bTV

Не пропускайте "Ергенът" и тази седмица - в четвъртък и петък от 21:00 ч. само по bTV!

Снимка: bTV