Представянето на българската песен за Евровизия 2020 "Tears Getting Sober" предизвика огромен интерес сред български и чуждестранни медии и музикални фенове. Видеото на Виктория, което беше представено в предаването в ефира на БНТ 1 и в официалния канал на Евровизия, събра над 15 000 гледания само за първите 10 минути след премиерата си, а два дни по-късно има над половин милион гледания в YouTube. В България песента е на втора позиция в набиращи популярност за България в сайта за видео съдържание.

"Tears Getting Sober" е една сбъдната мечта за мен. Това е песента, която най-добре пасва на моя характер, темперамент и това, което съм като артист и автор на музика.", споделя Виктория.

Вижте снимки на Виктория >>

Българското предложение за Евровизия беше забелязано и на международната сцена. Само в рамките на няколко часа след премиерата, темата "песента на България" стана сред най-популярните в Испания и Нидерландия, а коментарите в социалните мрежи надминаха 15 хиляди.

Част от най-популярните български влогъри също споделиха своите впечатления от песента. Видео от тяхната реакция при първото слушане на Tears Getting Sober можете да видите тук:

Евровизия 2020 ще се проведе на 12-ти, 14-ти и 16-ти май в Ротердам, Нидерландия. България ще вземе участие във втория полуфинал на 14-ти май, който може да гледате от 22:00ч. по БНТ 1.