Само преди броени дни Теди Кацарова пусна своята нова песен и клип към нея - кавър на Express Yourself на Мадона - обща версия на диско парчето с Дидо от DeepZone. 

- Теди, кажи как се случи така, че заедно с Дидо от DeepZone решихте да направите кавър на едно от най-хубавите диско парчета на Мадона Express Yourself, каква е историята зад този кавър?
- Истината е,че с Дидо се видяхме поради желание от моя страна за ново парче и се събрахме да го създадем. По същото време той правеше няколко проекти с кавъри на песни от 80-те и 90-те.

Попита ме дали имам време да изпея кантото на Express yourself на Madonna и аз си казах защо не. Любимо парче от времето,когато се правеше супер мелодична музика.

Записах го доста бързо и с кеф. Много съм щастлива,че той ме покани да участвам в този проект. Беше чисто удоволствие.

- Ти сподели, че всъщност тази песен няма други кавъри и това е първият такъв, това означава ли, че той е стигнал или предстои да стигне до екипа на Мадона и дори до самата нея?
Да, за наше огромно щастие песента беше одобрена от мениджмънта на Мадона и правата отдадени. Издаде ни световния руски лейбъл Which bottle и парчето вече е по всички платформи.

Снимки: Костадин Кръстев-Коко

- Разкажи повече за руския лейбъл, с който работите? Очаквате ли песента да пробие и на руския музикален пазар?
- Определено работата с тях е фантастична. Дидо е човекът отговорен за свръзката лейбълът Which Bottle и договорът ,който подписахме е за разпространение в цял свят.

Теди Кацарова и Владислав Хаджиперев

Снимки: Костадин Кръстев-Коко

- Видеото на денс кавъра ти на Express Yourself е страхотно, не го казвам, защото имам участие в него, а заради идеята да представиш талантливи, цветни и интересни хора с маски и следе това без маски. Защо реши да заложиш на тази концепция, какво искаш да кажеш с нея?
- В този период на обезличаване с маски и страх ,единственото ни спасение е изкуството,музиката и спорта. Идеята на клипът е за момент да забравим проблемите и да изразим себе си ,да се освободим от страховете си,да погледнем положително на живота и да се насладим на малките моменти с близките ни хора.

Теди Кацарова и Владислав Хаджиперев

Снимки: Костадин Кръстев-Коко

Във всеки човек е заложена креативност,красота и желание за развитие. Ние трябва да се борим да продължим живота си макар и в тези тежки условия на пандемия. Музиката е универсалното лекарство!

Благодарна съм на всички разкошни мои приятели ,които участваха в заснемането на клипа. Буквално захвърлиха задръжките! Даже и аз самата в компанията на татуирания модел - Михаил Бериша.

Режисьор отново е Костадин Кръстев - Коко, а монтажът е дело на Красимир Николов, а криейтив директор на продукцията е Даниел Младенов. Благодаря на всички за реализацията и хъса с който работиха макар и в толкова странен период на lockdown.

Снимки: Костадин Кръстев-Коко

- Кажи какви са ти плановете за концерти тази пролет, лятото, могат ли изобщо музикантите в тази ситуация да имат някакви планове за концерти? Публиката вече е прежадняла за концерти на живо.
- Миналото лято плаках с публиката от сцената. Толкова ни липсват концерти,срещи с хора.

За един изпълнител да го лишиш от работата му да твори е равносилно на емоционална смърт! Радвам се,че продължавам да работя макар и не на 100%. Човек когато има желание се преориентира и към хобитата си.

Снимки: Костадин Кръстев-Коко

Заедно с фитнес инструкторът ми Владислав Хаджиперев създадохме BIOLOGICHNI - един кулинарно здравословен блог с лесни рецепти и съвети как да поддържаме здравословен начин на живот. Важното е да намираме смисъл да се усмихваме всеки ден и да обичаме!

Теди Кацарова с режисьора на клипа Костадин Кръстев-Коко

Снимки: Костадин Кръстев-Коко