Феновете на Тейлър Суифт може би трябва да се успокоят, защото тя сбъдва най-смелите мечти на онези, които отчаяно искат да видят последното ѝ турне в Европа, съобщава ДПА.

33-годишната изпълнителка на "Anti-Hero" се включи в социалните мрежи в сряда, за да съобщи, че добавя повече от дузина нови дати към европейската част на турнето "Eras" през следващата година.

"Наистина не мога да сдържа вълнението си, защото добавяме 14 нови концерта към турнето "Еras", написа Суифт на снимка, на която тя е с фронтдамата на "Парамор" Хейли Уилямс. "И ще мога да пътувам по света и да правя концерти с @paramore!!!", добави американската звезда. Отбелязвайки, че тя и 34-годишната Уилямс са приятелки "още като тийнейджърки в Нашвил", Суифт обяви, че сега "ще могат да се поразходят из Великобритания и Европа следващото лято".

Новите дати през май следващата година включват по един допълнителен концерт в Париж, Стокхолм и Лисабон. През следващия месец Суифт ще изнесе допълнителен концерт в Лион, Франция, преди да се отправи към Обединеното кралство за по една допълнителна вечер в Единбург, Ливърпул и Лондон. Тя ще завърши тура на Обединеното кралство с допълнителна вечер в Дъблин, преди да отпразнува 4 юли в Амстердам - една вечер по-рано, отколкото се очакваше да започне холандската част от турнето, предава БТА.

През юли 2024 г. Суифт ще има и една допълнителна нощ в Милано, както и три във "Велтнис арена" в Гелзенкирхен, Германия, на 17, 18 и 19 юли. През август тя ще изнесе допълнителна вечер във Варшава и Виена, като и двете ще започнат ден по-рано от предварително планираните концерти. След това се завръща в Лондон, за да завърши турнето с още три вечери. Това ще е последната изява от цялото световно турне "Eras", което започна в Аризона през март т. г.