"То: Част втора" - продължението на хоръра, адаптиран по книгата на Стивън Кинг, се задържа на първото място в бокс-офис класацията на Северна Америка, след като събра 40,7 милиона долара приходи през уикенда, сочат данни на специализираната фирма Игзибитър рилейшънс, цитирани от световните информационии агенции. Филмът вече е донесъл 153,8 милиона долара приходи от прожекции след появата си по екраните преди две седмици, пише БТА.

На второ място е "Да свалиш Уолстрийт", вдъхновен от истинска история и събрал 33,2 милиона долара приходи през дебютния си уикенд. Филмът с участието на Дженифър Лопес описва историята на стриптийзьорка, която заедно с колежките си обира богати клиенти от Уолстрийт, за да помогне на най-бедните. Изпълнението на Джей Ло бе окачествено като блестящо от сп. "Ролинг стоун", което го смята за достойно за "Оскар". Във филма са се снимали също Карди Би, Лизо и Констанс У.

Екшънът "Код: Ангелът" с участието на Джерард Бътлър и Морган Фриймън е на трето място, след като донесе 4,4 милиона долара през уикенда и общо 60,4 милиона долара от излизането на екраните преди три седмици.

Комедията "Момчета за пример" е на четвърто място - 4,3 милиона долара през уикенда и общо 73,3 милиона долара за три седмици, следвана от "Цар Лъв" - 3,6 милиона долара през уикенда и общо 533 милиона долара от появата си по екраните преди два месеца, и "Бързи и яростни: Хобс и Шоу" - 2,8 милиона долара през уикенда и 168 милиона долара за 6 седмици.