Легендарният Том Джоунс ще зарадва своите многобройни български фенове с уникален концерт в Античния театър в Пловдив на 24 юни 2019 година.

Mалко артисти могат да се похвалят със забележителна над 50-годишна кариера, все по- успешна с течение на времето. Том Джоунс получава възторжени отзиви за работата по последните си албуми "Long Lost Suitcase", "Spirit In The Room" и "Praise & Blame", които затвърждават неговата световна популярност като изпълнител и творец.

Критиците са единодушни в адмирациите си както за творчеството му, така и за концертните му изпълнения на живо.

Том е един от най-продуктивните артисти в света. Албумът от 1999 г. "Reload" продава 5 милиона копия и е един от най-търсените в дискографията му. Той умело експериментира с различни музикални стилове. Въпреки че е известен с хитове като "Sexbomb", "Kiss", "Delilah", "What"s New Pussycat" в творчеството му преди всичко има изключителен рок и блус заряд. Певецът завладява хората по цялото земно кълбо със силата на гласа си и неповторимото си излъчване.

Концертът на Том Джоунс у нас се осъществява с подкрепата на Община Пловдив и е част от Календара на културните събития на общината за 2019 година.

Билетите за концерта са само 3000 и се продават на цени от 80 до 170 лева в мрежата на Eventim.